HTML

Töpörtyűturmix

basz fasz szop kur tosz és ezek vállfajai.

Friss topikok

Linkblog

95 - Elnézést!

2007.06.19. 16:05 Részeges Huligán

hogy nem friss infokkal szolgáltam az elöző postban, kárpotlásként egy alig kéthetes felvétel

Nothanx live a kamaszfesztiválon.

mi a pöcs az a kamaszfesztivál? valami pedofil kánaán?

pár izgi komment youtubéröl. fanyalgók és rajongók


Ritka szarok vagytok,hogy azzal töltitek a szabadidőtöket,hogy a No Thanxet fikázzátok.Jaj szegények nem tudtok mást csinálni? Uhh de sajnállak titeket.Ennyik vagytok antik.Menjetek és hallgassatok olyan zenét,amit szerettek ne azt,amit nem.Mert annak legalább van értelme! (És senki nem mondta h Rockot játszanak,stílusilag sem vagytok képbe na ez azért gáz)

Nem azért,de ha nem szeretitek,akkor minek nézitek? A nagy metalosok és a NTX hát ez lol.Ez már tényleg szánalom,amiket ide írkáltok :) Amúgy meg ez a mások szenvednek duma annyira lejárt b+ akkor keress egy producert,és küzdj azért,h te is elérd legalább azt amit ők. És nem kell itt nyomni a hülyeséget,hogy csak felkarolták őket.Nem kéne mondani a sok baromságot,mert fogalmad sincs,mennyit küzdöttek érte. Mellesleg nem ez az 1. zenekaruk csak ezzel futottak be.


szarrago kocsog no thanx esek a"kemeny rocker fenegeyrekek". Ez mi a szar? meg popnak se megy el ja meg jatszani sem tudnak a szoveg meg orbitalisan szar. Es ez a Greenday cucc hat ez kesz. Eljen a Metal es az igazi rock!!

nemtudom,hogy hogy tudja szeretni a sok kis nyomorék maximum 14 éves lány:/!azt se tudják,hogy akik a no thanx-be zenélnek eredetileg más a stílusuk,csak jött egy ember aki felkapta őket,csak kicsit más stílusba játszanak!nagyon szarok az ilyen hirtelen felkapott zenekarok:/!mások szenvednek,hogy legyen egy kis koncert valahol és legalább ismerje őket 20 ember!csak ezt sokan nemtudják felfogni!VIVA,hehe:)!grat nektek...!!!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://toportyuturmix.blog.hu/api/trackback/id/tr36101790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RollingBoxer 2007.06.19. 18:08:50

Omegás vagy Piramisos vagy? Esetleg Mobilos?
Na ez volt a kérdés már a '70es évek végén is és úgy látszik soha nem ér véget.

Philpo 2007.06.20. 22:56:54

P. MOBIL!!!

csak hogy válaszoljak

FikuszKukisz 2007.06.29. 13:21:24

a zöld szövegeknek van igaza. Nagyon yenge. mge egyébként is, ki nem állhatom az emót.
süti beállítások módosítása